top of page

It's the most wonderfull time of the year...

... of die helse tijd waarin je weer veel te laat (ook al had je jezelf voorgenomen dat het dit jaar anders zou zijn) begonnen bent met het kopen van al die kerstcadeau's en je dan op het laatste moment nog uren op bol.com moet zitten scrollen om toch maar dat ene perfecte cadeau te vinden. En wat koop je dan weer voor je schoonouders of de tieners van je schoonzus want ieder jaar is de inspiratie steeds verder te zoeken...



Met de gedachte dat ik dit jaar niet weer met die stress zou zitten, maakte ik zelf een kerstkalender voor mijn agenda met daarop enkele leuke opdrachtjes om in de kerstsfeer te komen, maar ook de taken die zeker voor een bepaalde dag gedaan moeten worden zoals het versturen van de kerstkaarten en het zetten van de kerstboom.


“Do you have a design in mind for your blog? Whether you prefer a trendy postcard look or you’re going for a more editorial style blog - there’s a stunning layout for everyone.”

Op 1 december staat het schrijven van mijn eigen wenslijstje (want je mag jezelf natuurlijk niet vergeten hé). Daar ben ik dus al direct mee begonnen want weten wat je zelf wil is altijd gemakkelijker dan te bedenken wat een ander wil. Er moet zeker iets tussen staan van een fysieke winkel in de buurt zodat mijn man niet weer de kriebels krijgt van alle accounts en paswoorden op al die webwinkels.


Heb je zelf ook zin om mijn kerstkalender te volgen (er is nog ruimte om er zelf dingen aan toe te voegen) of lijkt mijn wenslijstje je wel handig? Download hem dan gratis hieronder!




Vond je hem leuk? Schrijf dan zeker een reactie hieronder! Dat vind ik superfijn :D


59 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page